Auditorium

P1175918

Waar je impact maakt op het grote publiek.

Waar impact en ruimte samenkomen

Ervaar verfijning in het Auditorium van Living Tomorrow: genesteld in het hart van onze Innovatiecampus in Vilvoorde, op een boogscheut van Brussel, combineert deze gepolijste locatie grandeur naadloos met functionaliteit. Ons Auditorium is ontworpen voor indrukwekkende presentaties en succesvolle evenementen, zoals persconferenties of seminaries, en heeft tribunezittingen voor een onbelemmerd zicht, ruime interieurs en de beste audiovisuele mogelijkheden.

Ons voco™ team zorgt voor een vlekkeloze ervaring, toegewijd aan uw succes. Verhoog uw zakelijke afspraken in het Auditorium - waar elk detail is afgestemd op effectieve presentaties, zodat elk moment een stap op weg naar succes is.

Deze vergaderruimte is perfect voor jou als...

  • 150 personen
  • Lectern
  • Ingebouwde auto-translate booth
  • Behoefte hebt aan een comfortabele en inclusieve setting voor grote bijeenkomsten, conferenties en presentaties, waarbij je tot 150 gasten wilt verwelkomen.
  • Een evenement met een internationaal karakter organiseert en naadloze meertalige communicatie essentieel is. Onze ingebouwde vertaalbooth doorbreekt taalbarrières voor een vloeiende interactie.
  • Op zoek bent naar een locatie die innovatie en creativiteit ademt, ideaal voor evenementen waar vooruitstrevende technologische ontwikkelingen centraal staan.

Similar rooms

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%