Q8 Innovatie- en digitaliseringstraining

P1222095

Q8 zet haar transformatietraject met TomorrowLab voort. Met plezier delen we dan ook de laatste ontwikkelingen in onze samenwerking. Als onderdeel van hun aanhoudende transformatieprogramma is Q8 International toegewijd aan het verbeteren van hun kerncompetenties op het gebied van innovatie, digitalisering en flexibiliteit.

Het belangrijkste doel was om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen op deze cruciale gebieden, een gemeenschappelijke taal onder teamleden te bevorderen en samenwerking tussen verschillende afdelingen en operationele units te stimuleren. In samenwerking met Tomorrowlab kwam de Q8 Innovatie en Digitalisering Training tot stand.

Enkele hoogtepunten uit de training:

In-company training op maat:
De training was zorgvuldig opgebouwd uit twee modules. Elke module begon met een inspirerende dag om creativiteit aan te wakkeren en perspectieven te verbreden. Module 1 omvatte een innovatietraining, gestructureerd als een hackathon, terwijl module 2 zich richtte op het in kaart brengen van het klantentraject en de toepassing van slimme tools. Beide modules werden afgesloten met een pitchsessie, die streng werd geëvalueerd door een jury bestaande uit diverse profielen.

Globale en multidisciplinaire deelname:
In totaal waren er 25 deelnemers met verschillende achtergronden uit vier operationele units uit Italië, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland.

Praktijkgerichte aanpak:
Om de praktijkgerichtheid te garanderen, werd het theoretisch luik van de training beperkt gehouden en werd de nadruk gelegd op praktijkoefeningen en scenario's uit de echte wereld.

Strategische locatie:
Deelnemers konden overnachten in het VOCO Hotel op de Living Tomorrow Innovation Campus, waar 's avonds netwerkactiviteiten plaatsvonden.

Teambuilding-mogelijkheden:
Naast de trainingssessies hielden de deelnemers zich bezig met teambuildingsactiviteiten, waardoor connecties en samenwerking buiten de formele trainingsomgeving werden gestimuleerd.

Ehsan

Als je meer wilt weten over deze transformatietraining of de implementatie ervan binnen uw bedrijf wilt verkennen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze TomorrowLab-collega Ehsan Karimi Rad.

Wij geloven dat door te investeren in deze kerncompetenties, bedrijven niet alleen gelijke tred kunnen houden met de vooruitgang in de industrie, maar ook voorop kunnen blijven lopen in het steeds veranderende zakelijke landschap.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%