Digital Experience Center

P1084306

De wereld in het jaar 2030 en daarna: hoe ziet die eruit? De manier waarop we werken, de manier waarop we leven of de manier waarop we ons vervoeren. Living Tomorrow ziet geen vraagtekens maar een canvas om te beschilderen met dromen en visies over de toekomst. Dat canvas is het nieuwe Digital Experience Center in Living Tomorrow's Innovation Campus, waar je het allemaal kunt ontdekken.

P1164198 min

Bezoek Living Tomorrow

Ontdek de toekomst vandaag, elke dag

Het Digital Experience Center kan enkel worden bezocht mits reservatie. Voor niet-professionele rondleidingen zijn tijdslots beschikbaar die kunnen worden geboekt via ons online boekingssysteem hieronder.

 • Volwassenen €25 inclusief btw
 • Studenten en personen onder 18 jaar €15 inclusief btw
 • Groepen met korting (mensen met een handicap en gepensioneerden) €20 inclusief btw

Wat kun je verwachten?

  Experience

  Experience

  We nemen je mee op een virtuele reis langs technologische hoogstandjes van vandaag en morgen. Krijg een glimp te zien van je toekomstige wereld.

  City

  City

  In deze belevingsruimte laten we je kennismaken met de stad van de toekomst.
  Deze stad wordt volledig afgestemd op het creëren van een prettige, veilige en gezonde omgeving voor haar bewoners. Slimme technologieën en duurzaamheid spelen een grote rol. Gebouwen worden ontworpen met hergebruik en recycling in het achterhoofd, energie en water worden bewust en efficiënt opgewekt en gewonnen, gebruikt en hergebruikt. AI, AR en autonome systemen nemen het voortouw in deze hub.

  Autonomous

  Autonomous

  Zet je schrap voor deze ervaringsruimte die je laat kennismaken met de wereld van robots, drones en een groot aantal autonome wonderen die klaar staan om ons leven te revolutioneren en zowel werk als ontspanning te verbeteren. Stel je een Nreal-bril en AR-technologieën voor die je door deze meeslepende ruimte leiden.

  Home

  Home

  Krijg een eerste indruk in deze ervaringsruimte van ons huis in de toekomst. Hoe zal je digitale tweeling je helpen? De virtuele open haard, de keuken, de badkamer, hoe water te recycleren, ... Ontdek het allemaal in deze unieke demo hub, terwijl je geniet van het fantastische uitzicht vanaf de twaalfde verdieping.

  P1174880

  Health

  Gezondheid is ons hoogste goed. In deze ervaringsruimte ontdek je het toekomstige ecosysteem van professionals die over onze gezondheid zullen waken. Leer meer over de "bionische mens", de "digitale mens", immunotherapie, gentherapie, de apotheek van de toekomst en nog veel meer.

  DSC05073 1

  Work

  Werk digitaliseert steeds meer. Ervaar in de Work demo hub hoe we ons enerzijds loskoppelen van alles wat digitaal is en hoe we anderzijds kunnen samenwerken met digitale tools in een metaverse. In deze experience room kun je zelf de proef op de som nemen en aan de slag in jouw toekomstige werkomgeving met AI en AR.

  Achter de schermen van ons Digital Experience Center

  De belangrijkste indrukken na je bezoek

  Screenshot 2024 06 17 at 16 01 06

  Bezoek Living Tomorrow virtueel

  Zin in een duik in de digitale wereld van onze Innovation Campus? Bekijk onze vergader- en eventruimtes, eetgelegenheden of duik in het Digital Experience Center. Je kunt zelfs met één klik inzoomen naar de 12e verdieping!

  Click here to start your virtual tour.

  Marc Clement

  Vul je bezoek aan met een heerlijk diner bij SAPOR.

  Geniet van een ongeëvenaarde culinaire odyssee georkestreerd door onze gewaardeerde chef-kok, Marc Clement. De chef's table bevindt zich op de 12e verdieping van de Living Tomorrow Innovation Campus en biedt een prachtig uitzicht op de bruisende hoofdstad. SAPOR belooft een onvergetelijke dinerervaring in de gezellige ambiance van het Miele Cooking Lab.

  Voco render

  Sluit je bezoek af of begin het met een verblijf in het voco™ Brussels City North hotel

  Ontdek hoe gastvrijheid eruit ziet tijdens uw verblijf in voco™ Brussels City North, de eerste in zijn soort in België. Gelegen op de nieuwe Living Tomorrow Innovation Campus, biedt voco™ u een breed scala aan hospitality diensten die symbool staan voor de toekomst van gastvrijheid. Innovatie was nog nooit zo comfortabel!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Drag
  0%