Geef je evenement een upgrade met onze keynote speakers.

Joachim De Vos keynote

Wij geloven dat de toekomst wordt gevormd door degenen die anders durven denken, die de status quo uitdagen en anderen inspireren hetzelfde te doen. Ontdek onze selectie van vooruitdenkers, experts en pioniers die de toekomst op verschillende gebieden vormgeven.

P1223010 min

Astrid Bastiaens

artificial intelligence
strategy
future

Astrid Bastiaens, een empowered strateeg en gepassioneerd spreker met een bewezen track record van meer dan 15 jaar ervaring in diverse sectoren (waaronder energie, IT, bouw, telecom, smart cities en media) en aspecten van een bedrijf in zowel B2C als B2B.

Ehsan

Ehsan Karimi Rad

strategy
future
work

Ehsan Karimi Rad Domain Lead Innovation and Strategy at TomorrowLab

Met meer dan 15 jaar ervaring op het snijvlak van innovatie, strategie, technologie en business development brengt Ehsan een schat aan kennis en praktische inzichten naar de voorhoede van discussies over de toekomst van werk.

Astrid Bastiaens

Astrid Bastiaens

customer centricity
innovation
change and transformation

Astrid Bastiaens is een gedreven strateeg en gepassioneerd spreker met meer dan 15 jaar ervaring in diverse sectoren, waaronder energie, IT, bouw, telecom, smart cities en media. Met een bewezen track record in zowel B2C als B2B aspecten van het bedrijfsleven, brengt Astrid een schat aan expertise met zich mee.

Dorothy Mingneau

Dorothy Mingneau

change management
strategy

Dorothy Mingneau is strategie- en innovatieconsultant bij TomorrowLab. Tijdens haar reis kwam ze steeds een gemeenschappelijk obstakel tegen: een gebrek aan geloof in de op handen zijnde veranderingen. In deze keynote gidst ze je doorheen de waardevolle lessen die ze geleerd heeft over veranderingsmanagement.

Joachim De Vos keynote

Joachim De Vos

strategy
scenarioplanning
artificial intelligence

Joachim heeft verschillende keynotes over scenarioplanning, zijn boek "Why Innovation Fails"... Een keynote van Joachim is het perfecte startpunt voor elke CIO en innovatie lead.

Dorien Piessens

Dorien Piessens

retail
strategy

Dorien Piessens is Strategy & Innovation Consultant bij TomorrowLab. Een startup founder met 15 jaar ervaring in retail management en een MBA in international business. Gedurende haar carrière heeft Dorien verschillende retailers en retail merken gelanceerd, gemanaged en geadviseerd.

Living Tomorrow image placeholder

Griet Cappelle

Griet Cappelle is Innovatie & Strategie Consultant bij TomorrowLab. In het verleden was ze ook projectmanager bij Sport Vlaanderen rond Future Foresight Strategy & Innovation. Griet ademt sport, en beschouwt het als een levensbehoefte. Het is dan ook geen verrassing dat ze een veelgevraagd keynote spreker is over de toekomst van sport.

David Rasson

David Rasson

fintech

David Rasson is innovation lead bij de Cronos Group en een vooraanstaand thought leader op het gebied van fintech. David kan een keynote presentatie geven of een workshop verzorgen voor startups over hoe de juiste zakenbank te kiezen.

Robbe Van Roey

Robbe Van Roey

cybersecurity
ethical hacking

Robbe Van Roey is een ethische hacker. Hij hackt bedrijven met als doel beveiligingslekken op te sporen en door te geven aan het bedrijf. De onderwerpen waar hij over praat zijn ethisch hacken, wat het betekent en waarom het belangrijk is en veelgemaakte beveiligingsfouten.

Keynote CHRO Day

Katja Schipperheijn

future of learning

Katja Schipperheijn is een internationaal erkend leerstrateeg, consultant, auteur, gastdocent en keynote spreker over innovaties die leren en kennisdeling ondersteunen vanuit de symbiose van mens en machine om duurzame groei te realiseren met een focus op betrokkenheid en welzijn.

Jurgen Ingels Webres Mats Palinckx 19

Jürgen Ingels

entrepreneurship

Jürgen Ingels is serie-ondernemer, durfkapitalist en heeft een grote passie voor technologie en ondernemerschap.

Ruth Janssens

Ruth Janssens

entrepreneurship

Ruth Janssens richtte Small Teaser op in 2015. Momenteel is ze Managing Partner bij Morrow Ventures. Ze spreekt over start-ups/scale-ups (open innovatie), fondsenwerving/risicokapitaal en ondernemerschap als een rollercoaster.

S Mx DEL Lx PASCAL Ex VA Nx DAMME 17

Pascale Van Damme

inclusion and diversity
technology

Pascale Van Damme, bekend in de ICT-sector, heeft al een indrukwekkende staat van dienst. Na verschillende managementfuncties bij Base, TNT Express en Proximus is ze nu Vice President & Managing Director bij Dell Technologies Belux.

Willem Jan

Willem-Jan Jacobs

strategy

Willem-Jan Jacobs is sales director bij Living Tomorrow en heeft meer dan 10 jaar ervaring in slimme gebouwen, slimme mobiliteit en energie.

MG 7507

Elias Oumouadene

artificial intelligence
data
technology

Elias Oumouadene is een Innovation Designer bij TomorrowLab. Hij staat op het podium om te praten over digitale drijfveren en hoe deze onze beslissingen beïnvloeden.

Een spreker aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%