Vergroot uw impact op leiderschap, innovatie en verandering

P1188389

Innovatief ondernemen begint met de juiste basis. Samen met TomorrowLab organiseert Living Tomorrow trainingen en workshops rond diverse thema's en onderwerpen. We bieden ook verschillende keynote sprekers aan, zowel intern als in ons Living Tomorrow ecosysteem. Allemaal met één duidelijk doel: de verworven kennis gebruiken om uw organisatie klaar te stomen voor de toekomst.

Living Tomorrow Academy

Living Tomorrow Academy combineert niet het beste van beide, maar van alle werelden: het internationale innovatieplatform van Living Tomorrow met de experts van TomorrowLab, aangevuld met topexperts en trainers uit ons innovatie ecosysteem. En dat is wat Living Tomorrow Academy anders maakt: innovatietraining, gegeven door innovators.

Samen bieden we trainingsprogramma's over innovatie, workshops en keynote sprekers. We helpen u en uw organisatie de toekomst te begrijpen om de juiste keuzes te maken, nieuwe waarde te leveren door te innoveren, een innovatief ecosysteem op te bouwen en de vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen die nodig zijn om te innoveren in de 21ste eeuw.


Wij bieden een one-stop shop voor alle innovatieonderwerpen en leervormen:

Ontdek onze academy

De leiders van morgen

"De Living Tomorrow Academy is een plek waar de toekomst van leren samenkomt met de behoeften van de leiders van morgen."

P1198770

Vragen over de Living Tomorrow Academy?

Neem contact op met ons Academy team, zij zullen u helpen de perfecte formule te vinden voor uw specifieke trainingsbehoeften.

Liever een programma op maat dat specifiek is afgestemd op jouw organisatie en behoeften? Laten we contact opnemen!

We hebben een team van evenement- en horecaprofessionals dat er alles aan zal doen om je bezoek, evenement of verblijf een ware onderdompeling in gastvrijheid, innovatie en beleving te laten zijn.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%