Organiseer uw professionele evenement

P1176055

Onze Innovatiecampus is een veelzijdige evenementenlocatie met verschillende zalen en faciliteiten. We zijn gelegen te midden van een weelderig groen landschap en toch vlakbij de Brusselse ring. 

Voor grootschalige evenementen stellen we het auditorium en de evenementenhal ter beschikking. Het uitgestrekte terrein van de Innovation Campus biedt ook tal van mogelijkheden voor openluchtevenementen. En er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien helpen de horecaprofessionals van voco™ u om een evenement te creëren dat u niet snel zult vergeten.

Boek een vergaderruimte

Natuurlijk daglicht, voldoende ventilatie en een optioneel uitzicht op de groene omgeving: in al onze vergader- en conferentieruimten kunt u een efficiënte vergadering of evenement organiseren.

Evenement planning

"We begeleiden onze klanten graag tijdens het hele proces van het organiseren van een evenement."

Mathias Van Genabet - Evenementadviseur bij voco™ Brussels City North

Innovatief ondernemerschap begint met de juiste basis. Bij Living Tomorrow hebben we het allemaal: dompel jezelf onder in de toekomst, leer van topexperts en organiseer een evenement in een high-end omgeving.

P1175583

Plan met een gerust hart een meerdaags evenement

Maak van uw meerdaagse evenement een zorgeloze ervaring bij Living Tomorrow. Onze unieke campus biedt niet alleen state-of-the-art vergaderzalen, maar ook een comfortabel hotel voor uw gasten. Of u nu een conferentie, seminarie of bedrijfsvergadering plant, wij maken het plannen gemakkelijk. Geniet van de luxe van het voco™ Brussels City North hotel, allemaal op één locatie.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%